31.03.2021 17:07:41

Aday Memurluk Eğitim Programı Başladı

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, Aday Memurluk Eğitim Programını ziyaret ederek Kurumumuzda göreve başlayan personelle bir araya geldi.

 

Genel Müdürümüz Aktürk, programda gerçekleştirdiği konuşmada Kurumumuza yeni katılan personele görevlerinde başarılar diledi. Kurumumuzun kendilerinden beklentilerini paylaşan Aktürk “Geçmişten bugüne önemli çalışmalar yürüten ve özellikle son pandemi döneminde sunulan hizmetler bakımından en önlerde yer alan Kurumumuza uzun yıllar önemli hizmetler sunacaksınız. Yetişme sürecinde kendinize mümkün olduğunca donanım katarak Kurumumuzun başarılarına katkı sunacak İŞKUR’un taze kanlarısınız. Memuriyetinizin ilk yılları tıpkı öğrencilik dönemi gibi pek çok şey öğreneceğiniz, kendinizi işinizde yetiştireceğiniz son derece kıymetli ve kritik bir dönem. Kariyer meslek mensubu olarak Devletimiz sizden hiç şüphesiz liyakat ve çok çalışma beklemektedir. Bu nedenle sizlerin alacağınız eğitimlerden azami düzeyde faydalanmanız ve   yeni arayışlar içerisinde sürekli olarak öğrenmeye açık olmanız son derece önemlidir.” dedi.

 

“Sizlerden Beklentimiz Yenilikçi ve İyileştirme Odaklı Çalışmanız”

Memuriyetleri süresince birçok alanda kendilerine ışık tutacak önemli konularda eğitimler alacaklarını aday  memurlara ifade eden Aktürk, şunları söyledi: “Sizlerden beklentimiz yenilikçi ve iyileştirme odaklı çalışmanız. Yaptığınız işlerle ilgili sürekli iyileştirme ve geliştirme kaygısı taşımalısınız. Kurumumuzu ileriye götürme adına önereceğiniz her türlü yeniliğe açık olduğumuzu bilmenizi isteriz. Kurumumuza ve ülkemize hizmet noktasında ilk günkü heyecanınızı kaybetmeden var gücünüzle çalışacağınıza inancımız tamdır. Alacağınız eğitimin şimdiden hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”