29.03.2023 10:33:25

Bölgesel Sanal İstihdam Fuarları İstihdam Potansiyeli Yüksek Firmalar İle İş Arayanları Bir Araya Getirecek

İŞKUR tarafından 30-31 Mart 2023 tarihlerinde düzenlenecek Akdeniz (Adana, Isparta, Antalya, Burdur, Mersin)  Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı iş arayan ve işverenleri çevrim içi ortamda bir araya getirecek.

 

Türkiye genelinde herkesin erişimine açık olacak fuara Adana, Isparta, Antalya, Burdur, Mersin illerinden istihdam oluşturma potansiyeli yüksek olan sektörlerde faaliyet gösteren firmalar katılım sağlayacak.

 

İş arayan ve işverenlere zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan Sanal İstihdam Fuarı’nda, iş arayan vatandaşlar https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr/login  adresi üzerinden firmalar hakkında bilgi alabilecek ve firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme gerçekleştirebilecek. Ayrıca, iş yerlerinin stantlarına dijital ortamda iş başvurusu, canlı çevrim içi seminerlere katılım, canlı olarak işverenlerle chat yapabilme ve çevrim içi iş görüşmeleri yapabilme imkânı gibi tüm hizmetler tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

 

Akdeniz Bölgesi’nde başlayan bölgesel sanal istihdam fuarları diğer bölgelerde de devam edecek olup fuar tarihlerinden önce İŞKUR tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.