28.06.2021 10:09:46

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk 81 İl Müdürlüğü Yöneticilerimizle Görüştü

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, 81 İl Müdürlüğümüz yöneticileriyle 1 Temmuz’da başlayacak normalleşme döneminde yürütülecek faaliyetleri değerlendirmek ve sahaya dair hususları istişare etmek üzere bir araya geldi.

 

Genel Müdürümüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Müdür Yardımcılarımız Nadide Yiğiteli, Samet Güneş ve Daire Başkanlarımız katıldı. Alınan tedbirlerde ve aşılama çalışmalarında yakalanan başarıya bağlı olarak pandemiyle mücadelede yeni bir faza girilmesi sebebiyle yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Genel Müdürümüz Aktürk, “Pandemi döneminde pasif işgücü programlarında gösterdiğimiz özveri ve başarıyı yeni süreçte daha çok sahaya inerek ve paydaşlarımızla bir araya gelerek işe yerleştirme hizmetlerimizde, mesleki eğitim kurslarımızda ve işbaşı eğitim programlarımızda da göstermemiz kritik bir öneme sahiptir.” dedi.

 

İl Müdürlerinin sahada paydaşlarla yürüttükleri iş birliklerini önemsediklerini vurgulayan Aktürk, “İl genelindeki ekonomik faaliyetlerden, özellikle de fabrika açılışı gibi yeni yatırım süreçlerinden haberdar olmanızı oldukça önemsiyoruz. İşe yerleştirme hedeflerinizde başarı yakalayabilmenizin yolu sağlıklı bir açık iş ilanı portföyüne sahip olmanızdan geçmektedir. Bu nedenle tekraren söylemekte fayda görüyorum: aktif bir şekilde sahada olalım, sahaya hâkim olalım. Bu dönemde bizler de fırsat buldukça sizleri ziyaret etmeyi ve çalışmalarınızı yerinde görmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Aktürk konuşmasında sosyal ve ekonomik hayatta normalleşmeye yönelik atılan her adımın işgücü piyasasını da yakından etkilediğine ve hizmetleri etkin bir şekilde sunmanın önemine dikkat çekti. Hedefler çerçevesinde belirlenen faaliyetlerin hızlı ve güçlü bir şekilde sahaya aktarılmasının önemine işaret eden AKTÜRK “Önceki dönemde olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşlarımıza en iyi biçimde hizmet sunulması, şikâyetlerin veya olumsuz durumların oluşmaması için elinizden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğinize inanıyorum.” diye konuştu.

 

Genel Müdürümüzün konuşmasının ardından Daire Başkanlarımıza söz verilerek toplantının devamında soru-cevap bölümüne geçildi. İl Müdürlerimize söz veren Aktürk, İl Müdürlüklerimizin taleplerini dinleyerek Daire Başkanlarımızla değerlendirmelerde bulundu.