10.02.2021 20:35:30

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İl Ziyaretlerine Devam Ediyor

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk 2020 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirmek ve 2021 yılı faaliyet planlamaları hakkında bilgi almak için İl ziyaretlerinin ikincisini Ankara’da gerçekleştirdi.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılması amacıyla başlattığı il izleme ve değerlendirme faaliyetleri kapsamında Ankara programının ilk gününde İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

 

İl Müdürlüğümüz yöneticileri ve personeliyle bir araya gelen Aktürk, çalışmaları yerinde inceledi. Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği Ödemelerinde 81 İl Müdürlüğü nezdinde gösterdikleri performanstan dolayı personeli tebrik etti.

 

2020 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirmek ve 2021 yılı faaliyet planlamaları hakkında bilgi almak için düzenlenen toplantıda konuşan Aktürk, “Bu dönemde bizlere ve sizlere büyük görevler düşüyor. Hedefimiz vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek, sorunlarına çözüm bulabilmek” dedi.

 

Genel Müdürümüz OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret ederek OSTİM’deki işverenlerin pandemi döneminde yaşadıkları sorunlarla ilgili istişarelerde bulundu. Devlet-işveren işbirliği ile pandemi döneminin üstesinden geleceğimizi söyleyen Aktürk, bundan sonraki süreçte istihdamı korumanın yanı sıra yeni iş imkânlarının oluşturulması için çalışmalarının aynı anlayış doğrultusunda devam edeceğini ifade etti.