1.02.2021 18:40:51

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İstanbul İl Programına İşyeri Ziyaretleriyle Devam Etti

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk 2020 yılı değerlendirmeleri ve 2021 yılı faaliyet planlamaları için gittiği İstanbul ziyaretinin ikinci gününde işverenler ile bir araya geldi.

 

İstanbul’daki programına Ümraniye Hizmet Merkezimizi ziyaret ederek başlayan Genel Müdürümüz Aktürk, 2021 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Ümraniye Hizmet Merkezi Şube Müdürü Fahri Acar’ın yaptığı sunumun ardından Aktürk, personelle görüştü.

 

Genel Müdürümüz Aktürk İşveren ve Katılımcılarla Bir Araya Geldi

Genel Müdürümüz Aktürk programına işveren ziyaretiyle devam etti. MEGİP ve İşbaşı Eğitim Programı düzenlediğimiz Turkcell Global Bilgi A.Ş yetkilileriyle istişarelerde bulunan Aktürk programdan faydalanan katılımcılarla da sohbet etti.

 

Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş ve Mediasoft A.Ş firma yetkilileriyle bir araya gelen Genel Müdürümüz Aktürk, İşbaşı Eğitim Programıyla ilgili bilgi aldı. Mevcut işbirliğinin devamlılığına vurgu yapan Aktürk “İŞKUR’un sunmuş olduğu en önemli programlardan biri İşbaşı Eğitim Programıdır. Bu program hem programdan yararlanan katılımcılar için hem de yeni işgücü temin etmek isteyen işletmeler için önemli faydalar sunmaktadır” dedi.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk İstanbul programı kapsamında ikinci günün son ziyaretini Kadıköy Hizmet Merkezimize gerçekleştirdi. Yönetici ve personelle bir araya gelen Aktürk “Bu sene İŞKUR olarak daha fazla sahada olacağız. İstihdamın artırılması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz sunduğumuz hizmetler çerçevesinde iş arayan vatandaşlarımızın ve işverenlerin ihtiyacına zamanında ve doğru bir şekilde cevap verebilmektir.” diye konuştu.