1.04.2019 15:20:22

Genel Müdürümüzden İşverenlere Bilgilendirme Ziyareti

“2019 İstihdam Seferberliği” kapsamında yurt genelinde işveren ziyaretlerimiz devam ediyor. Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, İstanbul Ümraniye ve Kadıköy ilçelerinde faaliyet gösteren işverenleri ziyaret ederek İŞKUR’un sağladığı destekler hakkında bilgi verdi.

 

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, “2019 İstihdam Seferberliği” kapsamında ülke genelinde gerçekleştirdiği işyeri ziyaretlerine İstanbul’da devam etti.

 

Uzunkaya, ilk olarak Ümraniye’de, işbaşı eğitim programı gerçekleştirdiğimiz Casper ve Logosoft ile A101 firmalarını ziyaret ederek, firma yetkilileriyle görüştü. İşbaşı Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Uzunkaya, İŞKUR’un sağladığı teşvik ve desteklerle ilgili firma temsilcilerini bilgilendi.

 

Ümraniye Hizmet Merkezimizi de ziyaret eden Uzunkaya, personelle bir araya geldi. Kurumumuz 2019 hedefleri ile İstihdam Seferberliği kapsamındaki çalışmaları değerlendirmek üzere düzenlenen toplantıda konuşan Uzunkaya, başarılı çalışmalarından dolayı merkezde görevli personelimize teşekkür ederek, “Hizmetlerimizin gerçek kaynağı ve yeri, il müdürlüklerimiz ve hizmet merkezlerimiz. İŞKUR olarak sahadayız ve arkadaşlarımızın her ilde ne yaptığını önemsiyoruz ve yakından takip ediyoruz. Bu denli özveriyle çalışan arkadaşlarımızı hem dinledik hem de hizmetlerimizi geliştirmeye yönelik istişarede bulunduk” dedi.

 

Genel Müdürümüz Uzunkaya, İstanbul ziyaretinin ikinci bölümünde Kadıköy Hizmet Merkezimizi ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçede bulunan MİGROS A.Ş. ile SOFRA YEMEK/EUROSERVE HİZMET A.Ş. firmalarının yetkilileriyle görüşen Uzunkaya, işbirliğini geliştirmeye yönelik görüş alışverişinde bulundu.