3.02.2023 10:10:14

İŞKUR İl Müdürlükleri İle Değerlendirme Toplantıları Yapıldı

16 Ocak 2023 ile 2 Şubat 2023 tarihleri arasında Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Lütfihak Alpkan’ın da teşrif ettiği İl Müdürlükleri Değerlendirme toplantılarına, Genel Müdürümüz Evren Altay, Genel Müdür Yardımcılarımız ile birlikte ilgili Daire  Başkanlarımız ve İl Müdürleri katılım sağladı.

 

Genel Müdürlüğümüz -1. kat toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılar da Kurumumuzun 2022 yılında gerçekleştirdiği ve 2023 yılında yürütmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi.

 

İl Müdürlüklerimizin gruplar halinde davet edildiği ve sorun, görüş ve önerilerin ele alındığı toplantılarda 2022 yılı işe yerleştirme, danışmanlık ve aktif işgücü piyasası programları çerçevesindeki faaliyetleri ayrıntılı olarak ele alındı.

 

Oturumlarda Genel Müdürlüğümüzün 2023 yılına ilişkin beklentileri de ortaya konularak değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca il müdürlükleri özelinde iyi uygulama örnekleri de paylaşılarak, bu örneklerin iller arasında yaygınlaştırılmasına yönelik hususlar istişare edildi.