11.09.2018 19:09:35

Uzunkaya: “Hedeflerimiz İçin Daha Çok Çalışmalıyız”

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, 81 İl Müdürlüğümüzün yöneticileriyle toplantı yaptı. Video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantının gündemi; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük Eylem Planı ve İŞKUR’un 2018 yılı hedefleri idi.

 

İl Müdürlerimize hitap eden Uzunkaya, 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde Kurumumuzun 10 ana ve 7 alt eylemden sorumlu olduğuna ve bu kapsamda Kurumumuzun çok önemli bir rol oynadığına dikkat çekti. 100 Günlük Eylem Planı kapsamında İŞKUR’dan beklenenleri açıklayan Uzunkaya, “17 eylem kapsamında hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızda azami gayret ve hassasiyet göstermeliyiz.” dedi.  

 

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise 2018 yılı kurumsal hedeflerimizdi.  İl il hedef gerçekleşmelerini ve performansları değerlendiren Uzunkaya, “Hedeflere ilişkin ortaya konulan çabayı düzenli takip ediyoruz. Bundan sonraki dönemde illerimizle daha fazla diyalog ve iş birliği halinde bu süreci yürüteceğiz. Uzmanlarımız önümüzdeki haftadan itibaren sahada olacak, yaşanan sorunları ve gerçekleştirilen iyi uygulamaları yerinde görecekler. Bu sayede sorunları daha hızlı çözmeyi ve iyi uygulama örneklerini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. ”diye konuştu. Uzunkaya, 2018 hedeflerinde yüksek performans sergileyen illeri de tek tek tebrik etti.

 

Genel Müdürümüz Uzunkaya ayrıca, İl Müdürlerinden; engelliler, kadınlar ve gençler başta olmak üzere tüm özel politika gerektiren grupların istihdamının artırılmasına yönelik gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.

 

Uzunkaya, Kurumumuz hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılması noktasında mutlak bir duyarlılık gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Yürütülen faaliyetlerin ve projelerin kamuoyuna duyurulmasının önemli olduğuna vurgu yapan Uzunkaya, il basın ve tanıtım faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

 

Toplantıya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydın da katıldı.

 

İl Müdürlerimize seslenen Aydın, kurumlar arası iş birliğinin önemine değindi.  İŞKUR’un sunmuş olduğu hizmetlerin önemine dikkat çeken SGK Başkan Yardımcısı, “Çalışmaların daha üst seviyelere taşınmasının gayreti içerisinde olmalıyız.” dedi.

 

Daire Başkanlarımız da video konferansta detaylı bilgilendirme yaptı