9.12.2020 11:40:14

Akdeniz Mesleki Eğitim Atölyeleri Projesi İmza Töreni Gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Çukurova Kalkınma Ajansı aracılığıyla desteklediği Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında, Akdeniz Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu, Mersin Üniversitesi, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz'ün proje ortağı olduğu “Akdeniz Mesleki Eğitim Atölyeleri” projesi için imzalar atıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan imza törenine Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet M. Gültak, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürümüz Mustafa Kutlu ve diğer yetkililer katıldı.

Proje protokolü Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet M. Gültak, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürümüz Mustafa Kutlu tarafından imzalandı.

Proje ile mesleki yeterliliği bulunmayan 18-30 yaş aralığında 72 işsiz gencin, mesleki eğitimler ile yetkilerinin arttırılması ve böylelikle işgücüne katılımlarının sağlanmasının hedeflendiği bildirildi.