16.10.2018 16:39:22

100 Günlük Eylem Planı Kapsamındaki Çalışmalarımız Değerlendirildi

81 İl Müdürümüzle video konferans yoluyla görüşen Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, 100 Günlük İcraat Programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, Daire Başkanlarımız,  81 İl Müdürümüz ve yöneticilerimizle video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının öncelikli gündem maddesi, Cumhurbaşkanımız himayelerinde sürdürülen 100 Günlük İcraat Programı kapsamında Kurumumuzun sorumluluğunda olan eylemlerle ilgili gelinen aşamanın ve bundan sonraki süreçte atılacak adımların değerlendirmesiydi. İcraat programı çerçevesinde yürütülen projelerde İl Müdürlüklerimize önemli sorumluluklar düştüğünü hatırlatan Uzunkaya,  İl Müdürlüklerimizin günlük olarak 100 Günlük Eylem Planımız kapsamındaki çalışmalarını takip etmelerini ve Genel Müdürlüğümüze de bildirmelerini istedi. Sahadaki özverili çalışmaları için İl Müdürlükleri yöneticilerine ve personele teşekkür etti.

Uzunkaya: “Tüm Personelimizle Aktif Bir Şekilde Sahadayız”

Konuşmasında ekip ruhunun önemine dikkat çeken Uzunkaya, “Bütün İŞKUR personelimizle, hep birlikte sahada çalışmalarımıza aktif olarak devam ediyoruz. Hizmetlerimizde önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır” dedi.

100 Günlük Eylem Planımızın ve 2018 hedeflerimizin izlenmesi, takibi ve değerlendirilmesi maksadıyla son bir ayda 14 ilimizin Daire Başkanları ve İstihdam Uzmanları tarafından ziyaret edildiğini, bu ziyaretlerinin başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Uzunkaya, Genel Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüklerimiz arasındaki iletişimi daha da kuvvetlendirdiği için önümüzdeki günlerde de bu kapsamda ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Genel Müdürümüz Uzunkaya video konferansta, İl Müdürlerimizden Kurumumuzun 100 Günlük Eylem Planı Çerçevesinde faaliyetlere ilişkin hassasiyet gösterilmesini ve hedeflenenin üstünde bir performans sergilenmesini istedi.

Ankara 6. İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri başlıyor

Uzunkaya’nın gündemindeki bir diğer önemli başlık ise istihdam fuarlarıydı. 18 Ekim Perşembe günü “Ankara 6. İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri”nin Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un teşrifleriyle gerçekleşeceğini ifade eden Uzunkaya; Kurum hizmetlerimizin tanıtımı, işveren ve iş arayan buluşmasını gerçekleştirmesi açısından istihdam fuarlarımızın büyük önem arz ettiğini belirtti.  İstihdam Fuarını düzenlemeyen illerin en kısa zamanda bu önemli buluşmaya ev sahipliği yapması gerektiğini vurguladı.

Toplantıda ayrıca, 2018 yılı kurumsal hedeflerimizi gerçekleştirme tabloları il il değerlendirildi. Hedeflerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren illere çalışmalarından dolayı teşekkür eden Uzunkaya, yıl sonunda bütün illerin 2018 yılı hedeflerini tamamlamasının önemini hatırlattı.

Üç saat süren video konferansta, İl Müdürlerimiz illerindeki faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerini iletti ve daire başkanlarımız birim görev alanında yer alan konularla ilgili bilgilendirmede bulundu.