14.12.2021 09:40:33

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’nde İŞKUR Standına Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ATO-Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’nde İŞKUR gençlerle bir araya geldi. 4 gün süren etkinliğe yoğun ilgi gösteren gençlere İş ve Meslek Danışmanları tarafından İş Kulübü İş Arama Becerileri Eğitimi verildi.

 

"Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla 13 bakanlık ile 40’ın üzerinde kurum ve kuruluşun katılımıyla gerçekleşen tanıtım günlerinde gençlere destek, indirim ve istihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

İŞKUR standını ziyaret eden Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan gençlerin İŞKUR’a gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Genel Müdürümüz Güldoğan “Gençlerimizle temas halinde olmak onları iş gücü piyasasına hazırlamak öncelikli hedeflerimizden biri. Tanıtım günlerinde de bu amaca hizmet etmek bizleri mutlu etti” diye konuştu.

 

İŞKUR Mobil Aracı Sosyal Aktivite Alanındaydı

Gençlerin istihdam ve iş gücü piyasasına yönelik sorularının yanıtlandığı etkinlikte, standın yanı sıra İŞKUR Mobil Araçta İŞKUR’a kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların kaydı alındı.

 

Etkinliğin son gününde gerçekleştirilen İş Kulübü İş Arama Becerileri Eğitiminde gençlere iş arama süreçlerinde dikkat etmeleri gereken konularda uygulamalı eğitimler verildi. İş ve meslek danışmanları tarafından; iş arama yöntemleri, öz geçmiş hazırlama, telefonla görüşme ve mülakat teknikleri gibi konularda interaktif eğitimlerin verildiği programa gençler tarafından yoğun ilgi gösterildi.