6.07.2020 12:03:08

Genel Müdür Vekilimiz Bekir Aktürk Kurumumuzda Göreve Yeni Başlayan İstihdam Uzman Yardımcıları İle Bir Araya Geldi

Genel Müdür Vekilimiz Bekir Aktürk, göreve yeni başlayan İstihdam Uzman Yardımcıları ile bir araya geldi. Aktürk, Kurum olarak kendilerinden beklenenleri aktararak; meslek hayatlarına yön verirken dikkat etmeleri gereken hususlara dair tavsiyelerde bulundu.

Genel Müdürlük Konferans salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen toplantıda Genel Müdür Vekilimiz Aktürk, İstihdam Uzman Yardımcılarıyla bir araya geldi. İşgücü piyasasında İŞKUR’un önemli bir aktör olduğunu ifade eden Genel Müdür Vekilimiz, uzmanlığa hazırlık sürecinde 3 yıllık yardımcılık döneminin iyi değerlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Uzman yardımcılarına meslek hayatına ilişkin tavsiyelerde de bulunan Aktürk, “Bu dönemde uzmanlık kariyeriniz ve meslek hayatınız için azami düzeyde kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin. Mesainizi bu ülkeye ve millete nasıl daha faydalı olabilirim endişesini taşıyarak geçirin. Zamanı kaliteli bir şekilde değerlendirirseniz Kurumumuza daha etkin katkıda bulunabilirsiniz. Unutmayın tüm personelimiz gibi sizler de bizim için kıymetlisiniz ve bu kurumun geleceğisiniz” diye konuştu.

Son olarak İŞKUR’da çalışmanın manevi sorumluluğunun yüksek olduğunu vurgulayan Aktürk sözlerine şöyle devam etti: “Yenilikçi ve gelişime açık olun. Sizler kendinizi geliştirirseniz hem siz hem Kurumumuz hem de Devletimiz kazanır.”

Konuşmalarının ardından Aktürk, uzman yardımcıları ile tek tek tanıştı.