26.02.2021 14:01:51

Genel Müdürümüz Aktürk, Firma Ziyaretlerine Devam Ediyor

Genel Müdürümüz Aktürk, NURUS Mobilya ve SERDAR Plastik firmalarını ziyaret ederek üretim ve teknoloji alanında yapılan yatırımları, çalışan eğitilmesi ve yeni istihdam alanlarını yakından inceleme fırsatı buldu.

 

Firmaların yöneticileri ve çalışanlarıyla istişarelerde bulunan Aktürk, İŞKUR olarak istihdamın artırılması için kamu-özel sektör iş birliğine önem verdiklerini söyledi. Özellikle pandemi döneminde bu iş birliği sayesinde sürecin olumsuz etkilerinin en hafif hasarla atlatıldığına dikkat çeken Aktürk, bundan sonraki dönemde iş birliğinin artarak devam edeceğini vurguladı.

 

Aktürk, firmalara gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında İŞKUR’un İşbaşı Eğitim Programı katılımcılarıyla da sohbet etti. Katılımcıların program hakkında değerlendirmelerini dinleyen Aktürk, firma yetkilileriyle katılımcıların program esnasında aldıkları eğitim hakkında bilgi aldı.

 

Genel Müdürümüz Aktürk, Ülkemize ihracat yoluyla katkı sunan ve dijitalleşmeye yatırım yapan ve istihdamla büyüyen firmalarımızla yaptığımız işbirliklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

İşverenler, Pandemi sürecinde Almanya gibi bir ülkenin bile henüz nasıl müdahale edeceğine karar veremediği bir dönemde, İŞKUR’un hızlı geri dönüşlerle çalışanların istihdamda kalmasına katkıda bulunduğu için Bakanlığımıza ve Genel Müdürümüze teşekkürlerini ilettiler.