9.07.2021 13:36:58

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk Ankara Ticaret Odasını Ziyaret Ederek İşverenlerle Bir Araya Geldi

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk, kurumsal faaliyetlerimizin etkinliğinin artırılması amacıyla gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Ankara Ticaret Odasını ziyaret ederek Battal Holding çatısı altında faaliyet gösteren firmaların ve MAN Türkiye Anonim Şirketi’nin yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdi.

 

Genel Müdürümüz Bekir Aktürk Ankara temasları kapsamında Akyurt bölgesinde faaliyet gösteren  Turk İlaç ve Serum Sanayi AŞ başta olmak üzere diğer grup şirketleri Turk Oluklu Mukavva ve Ambalaj AŞ ve TurkPlast Sağlık Ürünleri AŞ’yi ziyaret ederek firma yetkilileri ve çalışanları ile görüşme gerçekleştirdi. Genel Müdürümüz insan sağlığının korunmasına yönelik yürütülen faaliyetlerin öneminden bahsettiği konuşmasında “Sağlık sorunlarının giderilmesine ve yaşam kalitesinin arttırılmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösteren şirketlerin çalışmalarını yerinde görme imkânı bulduk. Pandemi döneminde yaşadığımız zorluklar dikkate alındığında bu çalışmaların ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Biz de İŞKUR olarak ülkemiz adına değer sağlayan firmalarımızla mevcut işbirliklerimizi hep bir adım daha öteye taşıma gayretindeyiz” diye konuştu.

 

Programın devamında MAN Türkiye AŞ’yi ziyaret eden Genel Müdürümüz Aktürk, firma yetkilileri ve çalışanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmesinde mevcut işbirliğinin öneminden bahsetti. Aktürk “İŞKUR’un sunmuş olduğu işbaşı eğitim programı ve MEGİP ile işgücüne destek oluyoruz. MAN Türkiye Anonim Şirketi ile gerçekleştirdiğimiz programlarımız neticesinde katılımcılarımızın istihdam edilme oranları oldukça yüksek seviyede. Hem işverenlerimize hem de iş arayanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Genel Müdürümüz programın sonunda Ankara Ticaret Odasını ziyaret ederek Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşme gerçekleştirdi. İşgücü piyasasında Kurumumuzun en önemli paydaşlarından biri olan Ankara Ticaret Odası ile gerçekleştirilen işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aktürk “Ankara Ticaret Odası ile özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza hizmet sunumunda öncelik verilmesi, nihayetinde istihdamın artırılarak ülkemizin zenginleşmesi noktasında güçlü bir işbirliğimiz var. Aşılama çalışmalarında ülkemizin gösterdiği başarıyla birlikte işgücü piyasasında normale döneceğimiz günler çok yakın. Normalleşme döneminde işbirliğimizi daha da ileri taşıyacağız” ifadelerini kullandı.