4.01.2022 10:52:24

Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan İl Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yerel düzeyde çalışma hayatına ve istihdamın artırılmasına yönelik İl Müdürlüklerimizi ziyaret eden Genel Müdürümüz Güldoğan Ege Bölgesinde; İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla illerini ziyaret etti. Genel Müdürümüze ziyaretlerinde Genel Müdür Yardımcımız Dr. Nadide Yiğiteli ve İstihdam Uzmanı Cafer Çelebi eşlik etti.

İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ziyareti ile başlayan programda Genel Müdürümüz Güldoğan İl Müdürlüğü personel ve yöneticileriyle bir araya geldi. İzmir’de faaliyet gösteren Baylan Ölçü Aletleri Sanayi Şirketi ziyaret edilerek ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Programın devamında Güldoğan, sırasıyla İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ile bir araya gelerek olası iş birlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Genel Müdürümüz Programına Manisa ve Aydın İl Ziyaretleriyle Devam Etti

Genel Müdürümüz Güldoğan, Ege Bölgesi ziyareti programının ikinci gününe Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek başladı. Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek personel ve yöneticilerle bir araya gelen Güldoğan, kentte istihdamın artırılmasına yönelik gerçekleştirilebilecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Genel Müdürümüz Manisa’da en fazla kadın ve engelli istihdam eden Vestel Beyaz Eşya Fabrikasını da ziyaret ederek Genel Müdür Erdal Haspolat ile mevcut ve olası iş birlikleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Ege bölgesi çalışma ziyaretleri kapsamında Aydın iline giden Genel Müdürümüz, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Aydın İl Müdürlüğümüz personeliyle de bir araya gelen Güldoğan işverenler ve paydaşlarla iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

“İş Birliğinde Gerçekleşecek Faaliyetlerimiz Devam Edecek”

Programın son gününde Muğla ilini ziyaret eden Genel Müdürümüz Güldoğan, Muğla Vali Vekili Ali Yılmaz ile bir araya geldi. Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzü ziyaret eden Güldoğan, 2021 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda 2022 yılı çalışmaları hakkında görüş ve önerileri ele aldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan’ı ziyaret ederek yerelde yapılacak olası iş birliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

3 gün süren programının ardından Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Güldoğan “İş gücüne nitelik ve tecrübe kazandırma faaliyetlerini yerel ve bölgesel düzeyde artırmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sosyal paydaşlarımızla iş birliği ile gerçekleştirilecek faaliyetleri hem yerelde hem de genelde takip edeceğiz. Bu birlikteliğin devamlılığının sağlanması için çalışacağız “dedi.