9.11.2018 19:08:53

Senegal Heyeti Kurumumuzu Ziyaret Etti

Senegal Genç İstihdamının Teşviki Ulusal Ajansı Geliştirme ve Ortaklıklar Müdürü Gana Cisse başkanlığındaki heyet Genel Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya ile görüşen Senegal heyeti, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Genel Müdürümüz Uzunkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İŞKUR olarak iki ülke arasında istihdam ve çalışma hayatı konularında ikili işbirliğine açık olduklarını söyledi.

Daha sonra konuk heyete Kurumumuz tarafından yürütülmekte olan aktif işgücü programları, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri, işgücü piyasası ve açık iş araştırmaları, istihdam hizmetleri, işsizlik sigortası hizmetleri ve uluslararası ilişkiler kapsamında yürütülen çalışmalar ve projeler konusunda bir sunum gerçekleştirildi.

Genç istihdamı ve girişimcilik konularında soru ve cevap bölümü ile devam eden ve ikili işbirliği çalışmalarının öneminin karşılıklı olarak vurgulandığı toplantıya, Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkan Vekilimiz Uğur  Tunç,  İş ve Meslek Danışmanlığı Dairesi Başkanımız Sinan Temür ve ilgili Uzmanlar katıldı.